ČP INVEST představuje nový produkt PARTNER Invest

Praha (1. února 2007) - ČP INVEST investiční společnost, a. s. přichází na trh s novým životním investičním programem PARTNER Invest, který nabízí pohodlné investování do odborně sestaveného strukturovaného portfolia. Je určen pro celý investiční život klienta. Pravidelně sám upravuje portfolio do správných poměrů bezpečných a dynamičtějších aktiv. Včas snižuje riziko tak, jak se blíží konec stanoveného investičního horizontu, a uzamyká dosažené zhodnocení.

PARTNER Invest se dá jednoduše přeložit jako chytrá investice pro život. Jde o produkt pro klienty, kteří se nechtějí o svou investici příliš starat a čekají, že dosáhnou zhodnocení díky správě naší společnosti v delším období. Jde o produkt, který ve standardní úpravě obsahuje 5 životních fází, od nejrizikovější k nejméně rizikové. Investice v čase probíhá těmito fázemi a v rámci dané fáze se navíc každoročně k 1. 10. upravuje do výchozích poměrů, čímž snižuje investiční riziko a napomáhá celkové vyšší výkonnosti," vysvětluje generální ředitel ČP INVEST Robert Hlava. PARTNER Invest je však zároveň produktem variabilním a klient si jej může upravit. Uspokojí i náročné investory, kteří si mohou parametry svého investičního programu nadefinovat sami. "Produkt těchto proporcí v naší nabídce chyběl, proto se snažíme vyjít vstříc potřebám našich klientů," dodává Robert Hlava.

Pro PARTNER Invest si klienti mohou zvolit dobu trvání od 1 roku do 40 let, dle svých potřeb. Investovat lze jednorázově na začátku (min. 3000 Kč), mimořádnými platbami v celém průběhu nebo pravidelně menšími částkami (min. 500 Kč). PARTNER Invest umožňuje nejen jednorázový výběr zhodnocených finančních prostředků, ale rovněž nabízí možnost pravidelného vyplácení renty, a to buď po stanovený počet měsíců, nebo ve stanovené výši. Součástí doprovodných služeb je rovněž zdarma Online přístup prostřednictvím internetu.