Vámi povolená cookies si můžete zablokovat ZDE.

Vyzkoušejte novou ONLINE KALKULAČKU ČP INVEST!

obr_online_kalkulacka

Spustili jsme pro vás zcela nový modelační nástroj, který vám ušetří spoustu času a námahy. Už si nebudete muset hlídat, zda máte nainstalovánu správnou aktuální verzi. Nová investiční kalkulačka ČP INVEST je k dispozici online, ale můžete s ní pracovat také v offline režimu. V okamžiku, kdy otevřete kalkulačku v online nastavení, sama si kontroluje, zda máte aktuální verzi, a nabídne její stažení. Používat ji můžete na svém počítači i na chytrém telefonu, podporované jsou všechny platformy.

Kalkulačka vám umožní:

  • vypočítat několik investičních strategií na základě zadaného předpokládaného zhodnocení,
  • můžete modelovat jednorázové i pravidelné investice do všech našich fondů i speciálních produktů (můžete tedy klientovi prezentovat modelaci pro program PARTNER Invest, pro Kasičku i pro nedávno spuštěnou ČP INVEST Rezervu),
  • dopřeje vám také komfort vygenerování PDF souboru s investičním návrhem, a to opět pro jakýkoliv zadaný produkt.

Online kalkulačka nahrazuje ČPI Portál, který již dále nebude aktualizován.

Přístup na online kalkulačky ČP INVEST

Kalkulačky jsou přístupné na níže uvedených odkazech. Návod, jak si daný odkaz jednoduše uložit na plochu svého počítače nebo plochu svého chytrého telefonu, najdete ZDE.

Po prvním připojení online je kalkulačka na stejné adrese a ze stejného zařízení dostupná i v offline režimu.

Budete-li mít jakékoli dotazy nebo připomínky k funkčnostem kalkulačky, obracejte se prosím na svého regionálního ředitele ČP INVEST nebo na vašeho Investičního specialistu regionu. Veškeré vaše připomínky jsou pro nás nesmírně cenné. Chceme, aby vám byl tento modelační nástroj maximálně nápomocen a ulehčoval vám práci s klienty.

Jak se stát klientem

Zeptejte se

Máte dotaz, připomínku, potřebujete poradit?
Ptejte se. Jsme tu pro vás.