ČP INVEST nabízí investice s nulovými vstupními poplatky

Praha (30. října 2007) – ČP INVEST investiční společnost, a. s. připravila pro listopad 2007 speciální nabídku v podobě nulových vstupních poplatků do čtyř vybraných akciových fondů. Osvobozeny od vstupního poplatku budou veškeré jednorázové investice do Fondu živé planety, který byl vyhlášen FONDEM MĚSÍCE. V případě dalších tří fondů - Fondu nových ekonomik, Fondu ropného a energetického průmyslu a Fondu nemovitostních akcií – budou od vstupních poplatků zproštěny jednorázové investice v minimální výši 100 000 Kč.

„U příležitosti 16. výročí působení na trhu a 6. výročí činnosti pod názvem ČP INVEST investiční společnost , a. s. jsme pro měsíc listopad klientům připravili mimořádnou nabídku. Fondem měsíce se stal Fond živé planety. Vstupní poplatky pro jednorázové investice do tohoto fondu budou v listopadu 2007 nulové,“ uvádí Robert Hlava, generální ředitel společnosti. „Fond měsíce doplní další tři fondy – Fond ropného a energetického průmyslu, Fond nových ekonomik a Fond nemovitostních akcií.

U těchto fondů budou nulové vstupní poplatky pro jednorázové investice v minimální výši 100 000 Kč. Akce se týká investic připsaných na účty těchto vybraných fondů v období od 1. do 30. listopadu 2007,“ doplňuje Hlava.