Vámi povolená cookies si můžete zablokovat ZDE.

Aktuality

Generali Realitní fond dosáhl za rok 2019 opět skvělého zhodnocení 7,11 %

Čtyřletý Generali Realitní fond, jehož obhospodařovatelem je Generali Investments CEE, investiční společnost, a.s. se může za rok 2019 pochlubit skvělým výnosem 7,11 %. Navázal tak na předchozí rok, kdy také dosáhl nadprůměrného zhodnocení 5,44 %. Fond je určen výhradně kvalifikovaným investorům a byl uveden na trh na podzim roku 2017.

„Stejně jako v předchozím roce, je výsledek za rok 2019 ovlivněn pokračujícím růstem cen nemovitostí v regionech. Dále se díky kvalitní správě nemovitostí podařilo dokončit plánované strukturální investice a zlepšit výkonnost celého portfolia. Přesto, že očekáváme mírné zpomalení budoucího růstu, nadále cílíme na průměrné zhodnocení na úrovni 3 % ročně, plynoucí převážně ze stabilních nájmů“ uvedl Marek Bečička, Director for Real Estate.


„Portfolio fondu je od počátku neměnné a strategie investic do bytových domů v centru univerzitního města Plzně a komerční nemovitosti v Brně, se jeví jako úspěšná. V Plzni se nám daří úspěšně kombinovat studentské bydlení s dlouhodobými nájmy a v Brně pokračuje trend ve zvyšování obsazenosti a stabilizace příjmů společnosti“ pokračuje Marek Bečička.

 

Celý komentář najdete zde.