Vámi povolená cookies si můžete zablokovat ZDE.

Radek Jaroš a ČP INVEST

logo_Investujeme

Investujeme.cz, 26.2.2013: ČP INVEST prodlužuje spolupráci s Radkem Jarošem

ČP INVEST
, generální partner Radka Jaroše, v reakci na odloženou expedici na K2 oznamuje, že nadále zůstává s tímto nejúspěšnějším českým horolezcem. V roce 2013 jej bude podporovat v tréninku a rekonvalescenci po nepříjemné operaci a v roce 2014 v přípravě na expedici a ve výstupu na K2.

Radek Jaroš v pátek 22. února musel nečekaně podstoupit již pátou operaci prstů na nohou, které mu omrzly minulý rok při výstupu na Annapurnu. Operován mu byl malíček a palec na levé a ukazováček na pravé noze. Operace byla příliš blízko původnímu červnovému termínu expedice, a proto podle něj není reálné, aby se na výstup dokonale připravil.

http://www.investujeme.cz/cp-invest-prodluzuje-spolupraci-s-radkem-jarosem-kvuli-odlozeni-expedice-na-k2/

 

logo_AHA 

AHA!, 2/2013:Zbylé prsty za K2 nevyměním

Minulý pátek jste podstoupil další operaci a musel odložit expedici ČP INVEST K2 2013. Mrzí vás to hodně? „Beru to i z té lepší stránky. Místo na ženský v burkách budu koukat na holky v minisukních."

AHA_022013_Radek_Jaros

 

logo_Strategie

Strategie, 21.2.2013: Bez médií se nikam nedostanete

Sportovní akce bez zajištěných partnerství s médii je obchodní sebevražda. Záleží jen na atraktivitě sportu a sportovců. Velehory se do televize tak nějak nevejdou, říká jeden z nejlepších českých horolezců Radek Jaroš.

Máte za sebou třináct osmitisícovek, chybí vám poslední K2, na kterou se chystáte letos. To už si u vás sponzoři musejí podávat dveře?

To jste mě pobavil, kdepak. Mám naštěstí svůj okruh sponzorů, ale že by se s přicházejícím titulem Himálajská koruna objevovaly velké nabídky, tak to ne. Možná to je stále tím, že žiju na Vysočině a do Prahy jezdím sporadicky. Asi se nepotkávám s těmi pravými lidmi. Zadruhé to je asi také z toho důvodu, že jsem peníze sháněl jen na sebe a neměl jsem manažera, který by tohle měl na starost. Jen pro ilustraci, první osmitisícovku jsem si zaplatil celou ze svého. Na druhou stranu jsem si jméno už vybudoval a teď už je samozřejmě snazší domluvit se se sponzorem. Letos mám například nového generální partnera firmu ČP INVEST.

Strategie_022013_Radek_Jaros


logo_EURO

Euro, 18.2.2013: V partnerství s horolezcem

Společnost ČP INVEST se stala generálním partnerem českého horolezce Radka Jaroše (na snímku vpravo s generálním ředitelem ČP INVEST Michalem Maďarem), který se chystá vystoupit na K2, svoji poslední dosud nezdolanou osmitisícovku. Spolupráce byla symbolicky zahájena výstavou Jarošových fotografií z Himaláje v Terminálu 2 na letišti Václava Havla. Fotografie vznikly během výstupů na osmitisícové vrcholy světa. Jejich smyslem je také testování fotografické a filmové techniky v extrémních podmínkách. Výstava dále putovala do Nového Města na Moravě, které bylo do včerejška dějištěm mistrovství světa v biatlonu.

Euro_18022013_Radek_Jaros

 

logo_CT24

Česká televize ČT24, 7.2.2013: Na K2 se Radek Jaroš připravuje ve vysočinském Víru

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/regio...-jaros-pripravuje-ve-vysocinskem-viru/

 

Svět outdooru, 1/2013: Expedice K2 - Koruna Himaláje

Pro konečný úspěch je pochopitelně velmi důležité i dobré vybavení. Tím nejkvalitnějším expedici podpoří řada výrobců, mezi nejvěrnější patří značka High Point, stále těsnější je spolupráce se značkami Yeti a Lowa, dále jsou to např. značky Craft a Suunto. Radek letos získal i podporu silné české firmy ČP INVEST, jejíž slogan „Pomáháme vám jít dál" je pro něj po několika amputacích prstů na noze o to výstižnější.

Svet_outdooru_012013_Radek_Jaros


logo_HN

Hospodářské noviny, 31.1.2013

Společnost ČP INVEST se od ledna stala generálním partnerem horolezce Radka Jaroše, který se chystá vystoupit na K2, svoji poslední dosud nezdolanou osmitisícovku. Vedle horolezce vlevo stojí generální ředitel ČP INVEST Michal Maďar.

HN_31012013_Radek_Jaros

logo_Ekonom

Ekonom, 24.1.2013

Generální ředitel investiční společnosti ČP INVEST Michal Maďar (vlevo) ohlásil, že firma bude od ledna generálním partnerem českého horolezce Radka Jaroše, který se chystá vystoupit na K2, svoji poslední nezdolanou osmitisícovku.

Ekonom_24012013_Radek_Jaros

 logo_Lide_Hory

Lidé a hory, 9.1.2013: Radek Jaroš vystavuje fotky na Letišti Václava Havla, v létě pojede na K2

„Mým cílem je vystoupit na vrcholy všech čtrnácti nejvyšších hor světa. Těch, kteří to dokázali, je mnohonásobně méně než lidí, kteří vzlétli do vesmíru. Expedici tentoktát podpoří ČP INVEST a její termín je červen až srpen 2013, přestože jde o poměrně krátký čas na dořešení následků omrzlin z Annapurny. Ale kde je vůle, tam je cesta,“ říká Jaroš.

http://www.lideahory.cz/starsi-novinky/1229-radek-jaros-fotovystava

 

logo_Tyden

Tyden.cz, 6.1.2013: Horolezec Jaroš vystavuje na letišti snímky z osmitisícovek

Velkoplošné fotografie od horolezce Radka Jaroše, které vznikly při výstupech na osmitisícové vrcholy, jsou vystaveny na Letišti Václava Havla v Praze. Expozice představující unikátní dokument z expedic bude v Terminálu 2 návštěvníkům volně přístupná celý leden. V únoru poputuje do autorova rodiště, Nového Města na Moravě, které v té době bude dějištěm mistrovství světa v biatlonu.
"Smyslem těchto fotografií je také testování fotografické a filmové techniky v extrémních podmínkách," uvedl Jaroš, který se letos v létě chystá vystoupit na K2 - partnerem expedice bude ČP INVEST. Společně s Annapurnou je K2 ležící na hranici mezi Pákistánem a Čínou podle statistik i zkušeností horolezců nejnebezpečnější z nejvyšších vrcholů světa.

http://www.tyden.cz/rubriky/kultura/horolezec-jaros-vystavuje-na-letisti-vaclava-havla-snimky-z-osmitisicovek_257375.html



Jak se stát klientem

Zeptejte se

Máte dotaz, připomínku, potřebujete poradit?
Ptejte se. Jsme tu pro vás.