Vámi povolená cookies si můžete zablokovat ZDE.

Prostory Pankráce II zaplnily osmitisícovky

Osmitisícovka

Ne, nejde o to, že by se v jednotlivých patrech vznášely bankovky – pokud jste právě byli v kině na Podfukářích. Ale snad vám i tak uděláme radost. Díky ČP INVEStu si můžete přímo v prostorách budovy České pojišťovny Na Pankráci prohlédnout a případně také zakoupit velkoplošné fotografie horolezce Radka Jaroše, které pořídil v místech, kde i jen dýchat je obtížné. Vydejte se spolu s ním na 14 nejvyšších himalájských vrcholů nad 8 000 m n. m., které tvoří tzv. Korunu Himaláje, a osvěžte se mezi zasněženými osmitisícovkami.

Radek Jaroš je nejen špičkovým sportovcem s obrovskou vůlí, ale i člověkem s obdivuhodným charakterem, smyslem pro humor a citem pro fair play. Během jeho lezecké kariéry vzniklo mnoho originálních a jedinečných děl. Knihy, kalendáře, filmy, které se již po několik let stávají kronikami absolvovaných expedic, fotografie odhalující krásu lidí i přírody, která je často umocněna drsností horského prostředí. Snímky jsou z míst, kde je problém – díky počasí, nadmořské výšce a nedostatku kyslíku – jenom dýchat, a tak nejsou uměleckým dílem, ale hlavně dokumentem z expedic. Radek Jaroš se podílí i na testování fotografické a filmové technicky v extrémních podmínkách. 

Fotografie jsou rozmístěny v prostorách recepce, v okolí jídelny a na každém patře v kuchyňkách a odpočinkových zónách. Během trvání výstavy budeme fotografie průběžně obměňovat, takže určitě budete mít možnost prohlédnout si úplně všechny. Výstava potrvá do 6. srpna.

RJ_vystava


Informace k prodeji fotografií

Jestli vás některá z vystavovaných fotografií zaujme a rádi byste ji měli doma nebo někomu věnovali jako dárek, můžete si ji zakoupit. Informace o ceně daného snímku jsou uvedeny na štítku přímo na fotografii – veškeré popisky fotografií jsou odnímatelné, dají se lehce odstranit. Uvedené rozměry formátu nemusí ve všech případech přesně odpovídat skutečnosti - pro zjednodušení uvedeno jen několik rozměrových skupin.

Pokud vás daný motiv zaujal, ale raději byste volili jiný formát fotografie, jiný rám nebo odlišné technické zpracování, můžete si fotografii nechat zhotovit individuálně přesně podle svých požadavků. V tom případě máte k dispozici speciální slevu ve výši 30 % oproti cenám, které jsou uvedeny na www.horydoma.cz.

Všechny fotografie budou k dispozici po ukončení výstavy, tj. 6. 8.2013, a bude zajištěno jejich signování.

  • V případě zájmu o koupi, příp. nové zhotovení fotografií, pište na info@radekjaros.cz – do předmětu zprávy uveďte „výstava ČP INVEST“.

Knížky za zvýhodněnou ceny

V souvislosti s výstavou jsme zaznamenali i dotazy, zda je možné si objednat také knížky, které Radek Jaroš napsal. Toto možné je a navíc si je můžete zakoupit za zvýhodněnou cenu. V případě zájmu pište na vrecenkova@cpinvest.cz.

RJ_Hory ma panenko

Hory, má panenko
250 Kč

 

RJ_Hory shora

Hory shora
350 Kč

 


Jak se stát klientem

Zeptejte se

Máte dotaz, připomínku, potřebujete poradit?
Ptejte se. Jsme tu pro vás.