Vámi povolená cookies si můžete zablokovat ZDE.

Obchodní konference České pojišťovny

obchodni_konference_CP_1 obchodni_konference_CP_2

Na slavnostním galavečeru obchodní služby České pojišťovny, který se konal 2. března 2013 v Brně, vystoupil mimo jiné také obchodní ředitel ČP INVESTu Martin Pšaidl a vyhlásil nejúspěšnějšího obchodníka za rok 2012. Tímto obchodníkem je Milan Bednář z agentury České Budějovice, jehož čisté prodeje v hodnotě téměř 32 milionů korun vynesly na pomyslný trůn. Byla také vyhlášena obchodní motivace ČP INVEST pro rok 2013, ve které rozdáme téměř 20 kilogramů stříbra. Část této stříbrné odměny donesl za doprovodu asistentek Martin Pšaidl přímo na pódium a pravost mincí si měl možnost ověřit i moderátor celé akce Jan Kovařík.

600 stříbrných mincí v obchodní motivaci 2013

Obchodní motivace_stříbrné mince

V rámci obchodní motivace pro rok 2013 je každé čtvrtletí pro tři nejlepší z jednotlivých regionů přichystáno ocenění – unikátní stříbrná mince z limitované série. V každém čtvrtletí tak odměníme na každém obchodním regionu České pojišťovny tři obchodníky, kteří dosáhli nejvyšších čistých prodejů.

Pro zařazení do obchodní motivace musí být splněny tyto podmínky:

  • minimální objem prodejů 100 000 Kč,
  • obchodník musí byt „aktivní", tj. uzavřel za poslední tři měsíce alespoň jednu smlouvu, na kterou byly připsány finanční prostředky.

Ti nejlepší mohou získat 4 stříbrné mince a celkem je ve hře 600 stříbrných.

Jak se stát klientem

Zeptejte se

Máte dotaz, připomínku, potřebujete poradit?
Ptejte se. Jsme tu pro vás.